Lotgering sælges i 500 grams pakker.
Sælges i følgende varianter:
V = Oksekød, fisk og lam
Indhold: Oksekød 40%, Fisk 30%, Lam 30%
I en % fordeling af: Muskelkød 70%, Organer 15%, Knogler 15%
Analyse: Fugt: 63,2%, Tørstof 36,8%, Råprotein 14,8%, Råfedt 15,6%, Råfibre 1,9%, Rå aske 2,1%,
Taurin 0,040%, Fosfor 0,43%, Calcium 0,71%
Q = Oksekød (m/ kallun) og lam
Indhold: Oksekød (inklusiv kallun) 65%, Lam 35%
I en % fordeling af: Muskelkød 65% Organer 20% Knogler 15%
Analyse: Fugt 65,1%, Tørstof 34,9%, Råprotein 16,1%, Råfedt 17,5%, Råfibre 1,4%, Rå aske 1,5%,
Fosfor 0,23%, Calcium 0,24%, Taurin 0,046%
Z = Oksekød, Lam, Kylling og Kalkun
Indhold: Oksekød 35% – Lam 30% – Kylling 25% – Kalkun 10%
I en % fordeling af: Muskelkød 70% – Organer 15% – Knogler 15%
Analyse: Fugt 62,7% Tørstof 37,3% Råprotein 15,5% Råfedt 16,5 % Råfibre 1,1% Råaske 3%
Fosfor 0,45% Calcium 0,69% Taurin 0,054%
S = And & Hest
Indhold: 50% And, 50% Hest
I en % fordeling af: 70% Muskelkød, 15% Organer, 15% Knogler.
Analyse: Råprotein 16,0%, Råfedt 15,0%, Råfibre 0,5%, Råaske 4,7%, Fugt 66,0%,
Fosfor 0,9%, Calcium 1,59%, Taurin 0,084%
Praktisk info vedr. håndtering af foderet:
Tag pakken ud af fryseren, fjern folien fra det frosne kød, læg kødet i en lukket plastbeholder og stil det i køleskabet.
Holdbarhed 36 timer i køleskab.
Efter 1 nat i køleskabet kan pakkerne skæres i skiver i den ønskede vægt. Ved behov kan kødet nedfryses igen.
Holdbar 12 måneder fra produktionsdatoen.